DIY Kerstversiering

DIY kerstversiering

Zelf kerstversiering maken, hou jij er ook zo van? Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Meestal begin ik in de zomer al met voorbereidingen gewoon omdat ik echt niet kan wachten.
De perfecte DIY middag is voor mij, als het lekker koud buiten is en je binnen heerlijk met de verwarming aanzit. Lekkere kop chocolademelk erbij, kerstliedjes op de achtergrond en gewoon lekker je creativiteit z’n gang laten gaan. Het leek mij ontzettend leuk om eigengemaakte kerstversiering met jullie te delen.

Omdat ik zeker niet de enige ben die het leuk vind om kerstversiering te maken. Ben je nou benieuwd naar een bepaald soort tutorial? Laat het dan weten via het contact formulier of in een reactie onder nieuwe artikelen en ik ga ermee aan de slag.

– Kerst mutsjes maken
– Kerstpot maken