Favoriete kerstsongs

Favoriete kerstliedjes

Vrijdag is het zo ver, dan gaat eindelijk de kerstboom op! Uiteraard kan ik niet wachten, ik heb er zoveel zin in! Ik hou ontzettend van de kerstsfeer en kijk er ieder jaar naar uit om de boom op te zetten. Veel mensen vinden het te vroeg, maar ieder zijn dingen. Tijdens het opzetten van de kerstboom kan kerst muziek uiteraard niet ontbreken, vanaf het moment dat de boom staat draait er iedere dag kerst muziek. Ik kan er niks aan doen maar ik hou er zo van.
Dit zijn mijn favoriete kerstsongs.

Dit vind ik echt een heerlijk nummer! De sfeer, de clip het is gewoon perfect. Dit liedje staan dan ook op nummer 1.

Deze kan uiteraard ook niet ontbreken. Dit is de perfecte kerstsong, ik draai hem meerdere malen per dag. Net zoals alle songs die je voorbij ziet komen.

Als winter en kerst addict kan sneeuw natuurlijk niet ontbreken in de koude wintermaanden!
Er kan mij niet genoeg sneeuw vallen, ik ben er dol op. Ieder jaar weer droom ik van een witte kerst.

Uiteraard kan Mariah Carey ook niet ontbreken in deze lijst. Dit zijn de meest bekende songs en zij hoort hier gewoon bij, uiteraard zijn er meer kerstsongs die ik leuk vind, maar dit zijn toch echt mijn favorieten.

Wat zijn jouw favoriete kerstsongs?

Geef een reactie