Kerst cadeautjes inpakken How to

Kerst cadeautjes inpakken - Christmas Place

Veel mensen pakken kerst cadeautjes zelf in, ( stiekem is dat erg leuk om te doen natuurlijk) ook al geeft dat veel stress. Ieder jaar weer, is het niet de stress over het eten, dan is het wel weer om de cadeautjes. Toch blijven we het ieder jaar weer doen, en ieder jaar is er dus weer die terugkerende stress. ‘Wat nou als wij jouw dé tips voor het inpakken van je cadeautjes geven’ en je stress wegnemen? Klinkt bizar toch? Hoe dan ook we gaan een poging wagen!

Tips om kerst cadeaus in te pakken zonder stress!
1.0: Knip niet zomaar papier af om, om je cadeau heen te wikkelen. Meestal kom je of te kort, of je hebt teveel papier gepakt. Niet alleen zonde, maar ook totaal onhandig. Leg je product op een rol papier, meet nu de omvang en knip dat uit. Nu kun je je cadeau mooi strak inpakken!

2.0: Waarom dure luxe uitziend papier kopen als je het zelf kan?
Neem zwart inpakpapier en gouden en rode glinsterende lint. Knip het op maat en krul het. voor een mooi luxe effect kun je het (gekleurde) lint ook in de breedte of schuin in de breedte over het zwarte inpakpapier vastplakken. ( Uiteraard wel op de achterkant, het liefst heb je amper zichtbare plakband op de voorkant)

3.0: Gebruik je eigen creativiteit!
Geloof het of niet maar iedereen is creatief! Ook al denk je nu: Ik echt niet, jawel ook jij!
Bedenk hoe je het cadeautje een mooie lichte persoonlijke touch te geven. Heb je bv een herkenbaar luchtje? Spray een beetje op je vingers en ga ermee over het cadeautje. ( let op: spray eerst een mini beetje op je hand, op die manier drenkt het niet door het papier heen)
Uiteraard kun je met alles decoreren, denk bv aan een dennenappel.

4.0: Mooie gekrulde lintjes zijn altijd populair!
Sta jij wel eens te kijken naar die mooie lintjes op kerst cadeaus van winkels?
Die gekrulde lintjes doen het altijd goed op cadeautjes, deze zijn heel simpel te maken door met de binnenkant van je ( open) schaar over het lintje te gaan. ( een beetje alsof je een aardappel schilt)
Mooie gouden kerst stickers doen het ook altijd goed!

Geef een reactie