Christmas Inheritance

Christmas Inheritance

Christmas Inheritance, deze film heb ik vorig jaar 2 keer gezien. Na het zien van de trailer besloot ik hem te laten zien aan mijn partner. Hij wou het ook een kans geven en dus startte we de film.
Ik was echt benieuwd na het zien van de trailer.

Beschrijving:

Voordat erfgename Ellen Langford het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen, moet ze een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en voormalig zakenpartner Zeke. Ze besluit naar Snow Falls te gaan, de stad waar het bedrijf is begonnen. Ze verblijft in het logement van Zeke, waar ze de inwoners van de stad leert kennen. Omdat haar geld opraakt, moet ze werk in het logement verrichten om daar te kunnen blijven. Tijdens haar verblijf in Snow Falls leert ze meer over romantiek en de ware betekenis van kerst.

 

Mijn mening:
Wauw wat is dit een heerlijke kerstfilm zeg, ik heb zo ontzettend genoten van het verhaal, de romantiek en de hele sfeer eromheen. Ook niet geheel onbelangrijk: Er speelt een ontzettend knappe acteur in wat het ook leuk maakt om naar te kijken. Deze film is echt mijn meest favoriete film ooit. Er is geen kerstfilm die hieraan kan tippen.

Ik heb me geen minuut verveeld, deze film maakt je oprecht gelukkig tijdens het kijken. De liefde spat van het scherm, het geluk wat je ziet en voelt maakt deze film gewoon top. Je gaat helemaal op in dit prachtige verhaal, zelfs mijn vriend vond de film ontzettend leuk en die is niet zo van de romantische kerstfilms. Dat zegt toch wel genoeg lijkt me? Christmas Inheritance is echt een prachtige film die je gezien moet hebben, zeker als kerstgek. Ook als je niet zo dol bent op kerst is deze heerlijke film een echte aanrader.

De film krijgt van mij dan ook de score: 10/10. Ik ga hem zeker nog een keer kijken en wie weet nog wel vaker. Ik ben echt in love met deze heerlijke film.

 

Geef een reactie