Kerstboom traditie 2018 Christmas Place

Kerstboom traditie

Over drie maanden is het kerst! Ik vind de december maand echt geweldig, heerlijk binnen zitten met een dekentje op de bank. Genieten van kerstfilms en natuurlijk kerst!
Ook hou ik ontzettend van kerstversiering en begin hier dan ook het liefst zo vroeg mogelijk mee. Ik heb dan ook al een klein beetje kerstversiering hangen en staan. Zo staat het kerstdorp dit jaar in de boekenkast omdat op ons dressoir nu een aquarium staat. Jammer van het plaatsgebrek maar er is niks aan te doen. Het kerstdorp is nog lang niet klaar en moet nog verder uitgebreid worden. Het hoogtepunt van het versieren is ieder jaar de kerstboom. Zo ook dit jaar weer, vorig jaar hadden we een mooie gekleurde boom met blauwe, rode, gouden en witte kerstballen.
Deze waren van glas en ondanks dat de katten in onze kerstboom klommen, lieten ze onze kerstballen met rust. Nu wil ik dit jaar liever kunststof kerstballen hebben dus heb ik een mooi excuus om te shoppen!

Een boom met meerdere kleuren vind ik persoonlijk erg mooi, het is leuk om kleuren te matchen, om zo je eigen winter wonderland te creëren. Al een tijdje heb ik een mooie mix kerstballen op het oog die ik ook zeker ga aanschaffen om mijn boom mee te versieren. Wie weet hou jij ook wel van een mooi gekleurde boom en is dit artikel ook leuk voor jouw! Kijk je gezellig mee?
Vanaf dit jaar is het de bedoeling dat er jaarlijks een kerstballen traditie online komt! Ieder jaar wisselt de traditie in kleuren en mixen. Dit jaar is de traditie als volgt!

De kleuren die onze kerstballen dit jaar gaan hebben zijn als volgt:
–  Zacht roze ( normale kerstballen)
–  Paars ( mini kerstballen)
–  Champagne kleur ( mini kerstballen)
–  Taupe ( normale kerstballen)
–  Frozen ( Nee niet de Disney variant maar ijzig blauwe normale kerstballen)

Deze mix lijkt mij ontzettend mooi, uiteraard worden er ook gekleurde lichtjes in de boom gehangen. Naar mijn mening is dit een prachtige kerstballen traditie.
Uiteraard zal ik ook foto’s delen op Christmas Place als de boom staat. Zelf een mooie kerstboom? Stuur uw foto’s in en wie weet komt u kerstboom op Christmas Place te staan.
Dit is het begin van een jaarlijks terugkerende traditie op Christmas Place.

Geef een reactie