Ik wil winter

Ik verlang naar de winter

 

Het is echt hartje zomer, en wat de zomer van 2018 betreft mogen we zeker niet klagen! Heerlijk warme dagen, weinig regen en zelfs een hittegolf!
Ja dit is een heerlijke zomer, toch verlang ik ook echt naar de winter. Ik kan stiekem niet wachten totdat het winter is.
Heerlijk die koude dagen, lekker met een dekentje en goede film op de bank. En natuurlijk de december maand!

Wanneer december is aangebroken ben ik helemaal in mijn element, december betekent natuurlijk kerst! Hoe heerlijk is de kersttijd?
Begin november ga ik al aan de slag om het huis om te toveren in een kersthuis. De kerstboom wordt weer opgezet, de rest van het huis wordt versierd en overal hangen mooie gezellige lampjes.
In mijn ogen kun je niet vroeg genoeg beginnen met versieren, als het aan mij had gelegen was ik rustig in begin oktober begonnen met versieren.

Al van kleins af aan ben ik dol op winter en kerst, natuurlijk hou ik ook van de zomer maar toch trekt de winter me het meest aan. Het is gewoon alles bij elkaar.
Kou, gezelligheid, lekker warm met een dekentje en warme chocolademelk op de bank, series én kerstfilms kijken en gewoon lekker genieten.
Mijn ideale winter is zoals hierboven beschreven en het liefst met een dik pak sneeuw. Hoe meer sneeuw hoe beter, het voegt gewoon een heerlijke touch aan de winter toe.

Helaas duurt het nog wel even tot de winter, tot die tijd geniet ik van de zomer. Al is de herfst ook wel welkom!

Geef een reactie