De webshop is open

De webshop is open! Christmas Place

Een kerst webshop die opent in de zomer? Jawel bij Christmas Place kan het allemaal. De webshop van Christmas Place is nu een weekje open en ik kan zeggen dat ik er trots op ben!
Kerst is zoals jullie wellicht wel weten al mijn hele leven een grote passie van me, ieder jaar weer duurt het me te lang voordat het kerst is. Vooral de zomer lijkt lang te duren, niet dat er iets mis is met de zomer hoor, want strand zee en beachclubs zijn heerlijk om te doen in de zomer.

Toch kijk ik ook ontzettend uit naar de winter, lekker tijdens de koude winterdagen op de bank met een dekentje, een heerlijke kerstfilm en een mok warme chocolademelk.
Heerlijk, terwijl het buiten koud is maken wij het gezellig en knus binnen. Maar goed genoeg daarover, laten we het hebben over de webshop.

Zoals ik net al zei, is vorige week vrijdag de webshop geopend en hebben wij ontzettend leuke producten voor jullie. Neem zeker een kijkje het is het waard! We hebben ook een aantal Limited Edition producten. Op = Op. Om in de webshop te komen, klik je makkelijk via de homepage op webshop. Shopping time! Als er iets bij zit wat je leuk vindt dan.
Naast de webshop hebben we ook een leuke facebook groep, speciaal voor alle kerstaddicts! Hier kun je ook de laatste nieuwtjes over de kerstshop.

FB groep: https://www.facebook.com/groups/769642839891841/

Bedankt voor het lezen van dit artikel!

Geef een reactie