Angels in the snow

Angels in the snow

In een eerder artikel liet ik al weten hoe leuk ik deze kerstfilm vond, ik kan dan ook niet anders dan deze een plekje geven op Christmas Place.
Vorig jaar keek ik deze film en ik vond hem meteen geweldig. De film had een plottwist die ik echt niet had zien aankomen. Dat zie je niet snel bij kerstfilms dus dat vond ik verrassend.
Bij deze film heb ik wel wat traantjes gelaten om eerlijk te zijn, toch is en blijft dit een heerlijke film die je zeker gezien moet hebben. Helemaal als je verslaafd bent aan kerst.

Deze film past perfect bij een koude winterse avond, lekker onder een dekentje met iets lekkers erbij. Blijer kun je me niet maken in de winter.

Beschrijving:
Met de naderende feestdagen trekt de familie Montgomery naar hun chalet in de bergen. De sfeer is echter allesbehalve optimaal. Ouders Judith en Charles maken constant ruzie en ook de kinderen kibbelen heel de tijd. Wanneer na een storm de familie Tucker een auto-ongeval heeft, kloppen ze aan bij het eerste chalet dat ze tegenkomen. Twee wildvreemde families worden zo gedwongen om samen Kerstmis door te brengen.

Deze film behoort zeker tot 1 van mijn favoriete kerstfilms, deze staat tot nu toe met Christmas Inheritance op een gedeelde eerste plek. Puur omdat het zo’n fijne gezellige en warme kerstsfeer heeft. Deze film gaat ook totaal niet vervelen, de plottwist maakt dit tot een prachtige warme film die je aan het denken zet. Zelfs als je niet veel met kerstmis hebt is deze film het waard om te kijken.

Tijdens de kerstperiode ga ik deze film dan ook zeker weer kijken, wie weet maak ik er wel een jaarlijkse traditie van. Ik kan je echt aanraden om deze prachtige film te kijken

Geef een reactie