Kerstmarkten België 2018

Kerstmarkten België 2018

Na Nederland en Duitsland kon ook België niet achterblijven in de kerstmarkten reeks.
België is vandaag aan de beurt, ook in dit artikel verzamel ik de leukste kerstmarkten voor je!
Ook deze kerstmarkten moet je een keer bezocht hebben. Ze brengen een hoop gezelligheid en een winterse sfeer.

Kerstmarkt Antwerpen:
Deze kerstmarkt is zeker geschikt om je laatste kerstinkopen te doen.
Er zijn maar liefst 92 chalets verspreid over de Groenplaats, de Grote Markt, de Suikerrui en het Steenplein. Ben je van plan om hier te gaan shoppen? Dan zul je vrijwel altijd slagen.

Van 8 december 2018 tot 6 januari 2019
Kerstmarkt Antwerpen

Winter en kerstmarkt Brugge:
Kerstmarkt met veel eet een drank kraampjes, uiteraard kun je ook de leukste kerstcadeaus hier vinden. Of wat dacht je van een leuk souvenirtje? ( In kerststijl uiteraard) Op deze kerstmarkt kun je ook schaatsen! Het huren van schaatsen is geen probleem. Deze winter en kerstmarkt is er een eentje die je gezien moet hebben.

Van 23 november 2018 tot 1 januari 2019
Winter en kerstmarkt Brugge

Winterpret Brussel:
Wil je de kerstsfeer voelen door een wandelroute te nemen? Dan is de kerstmarkt in Brussel wel wat voor jouw! Het wandelparcours heeft een fijne doorstroming waardoor je niets hoeft te missen van al het moois om je heen. Als je eens wat anders wilt zou ik zeker deze kerstmarkt eens gaan bezoeken.

Van 30 november 2018 tot 6 januari 2019
Kerstmarkt Brussel

Winterland Hasselt:
Dit is misschien wel dé kerstmarkt van België.
En hij is ook nog eens erg leuk voor kinderen van jong tot oud. Zo is er een schaatsbaan, zijn er draaimolens en vele gezellige kraampjes waar je goed kunt eten. Zelf vind ik deze kerstmarkt echt super gezellig! Hij heeft gewoon een hele fijne sfeer.

Grappig detail: Winterland Hasselt is overgekocht van Maastricht, Maastricht had namelijk jarenlang Winterland nu dit verkocht is, is de kerstmarkt van Maastricht overgegaan in Magisch Maastricht.

Van 24 november tot 6 januari 2019
Winterland Hasselt

Dit waren de meest bezochte kerstmarkten van België. Ga je kerstmarkten bezoeken? Dan wens ik je veel plezier! En het belangrijkste, GENIET!

 

Geef een reactie