Kerstmarkten Duistland 2018

Kerstmarkt Duitsland 2018

Duitsland is het land van kerst! Ze hebben dan ook prachtige kerstmarkten die zeker het bezoeken waard zijn. Er is zoveel te beleven tijdens de kerstperiode in Duitsland dat je misschien het overzicht een beetje kwijt bent.

Daarom worden hier beneden de mooiste kerstmarkten van Duitsland benoemd. Ideaal om te bezoeken tijdens de kerstvakantie. Kom heerlijk in de kerstsfeer met deze mooie kerstmarkten.

Kerstmarkt Düsseldorf:
De kerstmarkt in Düsseldorf is misschien wel een van de bekendste van Duitsland.
Dat komt omdat deze kerstmarkt erg sfeervol is, het straalt een hoop warmte en gezelligheid uit.
Van alle kerstmarkten in Duitsland is de kerstmarkt in Düsseldorf de meest bezochte. Als je eenmaal op die kerstmarkt bent geweest dan weet je waarom! De kerstmarkt heeft vele kraampjes.

Vanaf 22 november 2018 t/m 30 December 2018
Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Aken:
Uiteraard mag de kerstmarkt in Aken ook niet ontbreken, deze ligt lekker dicht bij de grens. Vooral de mensen die in Limburg wonen bezoeken deze kerstmarkt vaak. Maar ook als je niet dicht bij de grens woont is deze kerstmarkt zeker een bezoekje waard! De kerstmarkt heeft gezellig kraampjes en een heerlijke warme uitstraling. Het voelt alsof het echt al kerst is terwijl dit zeker nog niet het geval is. Ben je op zoek naar een kerstmarkt in het buitenland die niet té ver van huis is? Bezoek deze kerstmarkt dan eens, je zal er zeker geen spijt van krijgen.

Van 23 november tm 23 december 2018 De kerstmarkt in Aken is dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00.
Kerstmarkt in Aken

Kerstmarkt Oberhausen:
Deze kerstmarkt mag je zeker niet missen, op de locatie waar deze kerstmarkt ligt is het prachtig versierd! Dit brengt een hele aangename sfeer, en Oberhausen is ideaal om kerstinkopen te doen. Hier zul je altijd slagen! Geniet van een warme chocolademelk bij een van de vele kerstkraampjes en krijg dat echte kerstgevoel.

16 November – 23 December 2018
Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt Berlijn:
De kerstmarkt in Berlijn is enorm divers en daarom ontzettend leuk voor iedereen die van kerstmarkten houdt. Er is voor ieder wat wils en ook daar zal je perfect slagen voor kerstcadeaus.
Het heerlijke eten en de gezellige kerstsfeer zijn warm en zorgen voor een fijn gevoel. Deze kerstmarkt mag je ook echt niet missen! Deze kerstmarkt is ook geschikt om meerdere dagen te bezoeken gezien er zoveel kraampjes zijn.

Van 30 november 2018 t/m 26 december ( Let op! De datums kunnen iets afwijken gezien er meerdere kerstmarkten door de stad verspreid staan)
Kerstmarkt Berlijn

Kerstmarkt Keulen:
Hou je van lichtjes en mooie versiering? Dan is deze kerstmarkt erg geschikt voor je!
Je vindt hier de mooiste versieringen, maar ook super gezellig kraampjes waar je lekker kunt shoppen. Ook deze kerstmarkt moet je gezien hebben. En zeg nou zelf, kerstmarkten zijn toch super romantisch?

Van 26 november – 23 december 2018
Kerstmarkt Keulen

Geef een reactie