Kerstfilms Netflix 2018 deel 2

Kerstfilms Netflix 2018 deel 2 Christmas Place

Zoals beloofd heb ik vandaag deel 2 van de kerstfilms 2018 op Netflix! Ook in dit deel zijn alle leuke kerstfilms verzameld. Zo heb je samen met deel 1 van de kerstfilms alles binnen handbereik. Dat maakt het kiezen uiteraard ook makkelijker. Zeker nu het kouder wordt en we richting de december maand gaan is het dé ideale tijd om deze films te bekijken.

48 Christmas Wishes 2017:
48 Christmas Wishes Netflix Christmas Place
Bron foto: Netflix

Wanneer de brieven aan de kerstman uit een stadje per ongeluk in rook opgaan, trekken twee elfen van de Noordpool eropuit om alle verdwenen wensen te verzamelen.

Miracle on 34th Street 1994:
Miracle on 34th Street Netflix Christmas Place

Bron foto: IMDB

In deze remake van de kerstklassieker raken Dorey Walker en haar dochtertje Susan bevriend met een kerstman van een warenhuis, die beweert de echte kerstman te zijn.

The spirit of Christmas 2015:
The spirit of Christmas Netflix 2018 Christmas Place
Bron foto: IMDB

Met kerst in aantocht gaat advocate Kate Jordan naar Vermont om de verkoop te regelen van een klein hotel. In dat hotel wordt ze verliefd op een knap maar vervloekte spook/ geest.

Deck the Halls 2006:
Deck the Halls Netflix 2018 christmas Place
Bron foto: Bol.com
Steve wil een rustig leventje leiden in het kleine plaatsje waar hij woont, maar zijn nieuwe buurman Buddy heeft andere plannen, vooral als het om Kerstmis gaat.

Merry Kissmas 2015:
Merry Kissmas Netflix 2018 Christmas Place
Bron foto: Youtube.com
Kayla heeft twijfels over haar verloving met een beroemde choreograaf. Haar ontevredenheid loopt over in verwarring als ze een magische kus van een vreemde krijgt. 

I’ll be home for Christmas 2016:
2018 netflix kerstfilm Christmas Place
Bron foto: Youtube.com

Assistent officier van Jusitie, Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar dochter maar haar plannen veranderen als haar ex-man opeens langskomt.

A dogwalker’s Christmas Tale 2015:
A dogwalkers Christmas Tale
Bron foto: Netflix.com

De verwende Luce Lockhart moet een moeilijke beslissing nemen als een knappe nieuw vriend haar hulp vraagt, om een hondenpark te beschermen tegen haar rijke werkgever.

Angels in the snow 2015:
Angels in the snow
Bron foto: Heraldextra.com

Een ruziënd echtpaar gaat met hun kinderen tijdens de kerst op vakantie en krijgt een lesje in liefde en respect wanneer ze een gestrande familie onderdak verschaffen.

Christmas wedding planner 2017/ 2018:
Kerstfilms Netflix 2018 Christmas Place
Bron foto: IMDB

De wereld van een bruiloftsplanner wordt op zijn kop gezet wanneer een knappe privédetective wordt ingehuurd om een van haar grootste plannen in de war te schoppen.

Santa Claus 1985:
Santa Claus 1985
Bron foto: Rottentomatoes
Een meester speelgoedmaker opent een werkplaats op de Noordpool, maar een van zijn elven gaat werken voor een hebzuchtige speelgoedmagnaat die de kerstman wil ruïneren.

The Christmas Chronicles 2018:
The Christmas Chronicles Netflix Christmas Place
Bron foto: IMDB
Nadat een broer en zus per ongeluk de slee van de kerstman laten crashen, halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een kerstman die zegt waar het op staat.

How Sarah got her wings 2015:
Kerstfilms 2018 Netflix Christmas Place
Bron foto: IMDB

Als een goede Samaritaan voor kerst overlijdt in een ongeluk stuurt een hemelse haar per ongeluk als een engel terug om iets recht te zetten.

Dit waren alle kerstfilms op Netflix in 2018. Mochten er nog films bijkomen dan wordt dit overzicht aangevuld zodat het altijd up- to date is.

Geef een reactie