Royal Christmas Fair 14 t/m 23 december in Den Haag

Royal Christmas Fair Den Haag

Vijfde editie Royal Christmas Fair 14 t/m 23 december in Den Haag

Van vrijdag 14 t/m zondag 23 december wordt het romantische Lange Voorhout tien dagen lang omgetoverd tot de Royal Christmas Fair The Hague. Deze sfeervolle, gratis kerstmarkt viert haar vijfjarige jubileum met bijzondere evenementen zoals een Gospelnight, Christmas Thé Dansant en Christmas Sing Along. Het gehele programma verschijnt op de website www.royalchristmasfair.nl.

 

De Royal Christmas Fair strijkt ook dit jaar weer neer aan misschien wel de mooiste laan van Nederland, het Lange Voorhout, in het historisch centrum van Den Haag. Midden tussen het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden zoals de Denneweg, de Plaats en het Plein. Ruim tachtig kersthuisjes en honderdduizend twinkelende LED-lichtjes in de bomen zorgen in deze prachtige omgeving voor de ultieme kerstsfeer. Door de unieke locatie is een bezoekje aan de Royal Christmas Fair uitstekend te combineren met een dagje of nachtje Den Haag. Een middag shoppen in de binnenstad, uitwaaien op het strand van Scheveningen of Kijkduin en genieten in één van de vele restaurants of gezellige kroegen

Highlights
De programmering op de Royal Christmas Fair is enorm veelzijdig. Naast de sfeervolle aankleding met vuurtjes en veel lichtjes zijn er kerstacteurs, (kinder)koren, de enige echte Kerstman, culturele activiteiten en voorstellingen. Absoluut niet te missen dit jaar zijn de Gospelnight zaterdagavond 15 december met een professioneel koor en dirigent, de Christmas Thé Dansant zondagmiddag 16 december en de Christmas Sing Along donderdagavond 20 december met favoriete liederen in een magische sfeer.

Praktische info
De Royal Christmas Fair is dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur en gratis toegankelijk. De Haagse kerstmarkt is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en staat op loopafstand van het Centraal Station. De entrees zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Toernooiveld).

 

Royal Christmas Fair website, Instagram, Facebook


Foto’s zijn gemaakt door:© Richard Mulder Fotografie. 

This Is The Haguewebsite, Facebook, Twitter, Instagram

Geef een reactie