Hallmark kerst films 2018

Hallmark kerstfilms 2018

Nadat alle kerstfilms van Netflix zijn beschrevenop Christmas Place kon Hallmark natuurlijk niet achterblijven. Want ook Hallmark heeft ontzettend leuke kerstfilms! Er is een flinke collectie van kerstfilms dit jaar dus er komen twee delen van Hallmark films! Ga er lekker voor zitten en geniet van het eerste deel.

1. Christmas At Pemberley Manor:
Christmas at Pemberley Manor (2018)
Bron foto: Hallmark Channel
Het is bijna Kerstmis. Elizabeth Bennett is evenementenplanner van beroep en woont in New York. Ze wordt naar een klein dorpje gestuurd om er een kerstfestival te organiseren. Elizabeth ontmoet er de miljardair William Darcy, die geen band met de kerstdagen heeft. Elizabeth wil gebruikmaken van zijn landgoed, maar William is van plan het te verkopen.

2. Christmas Joy:
Christmas Joy 2018 Hallmark
Bron foto: Hallmark Channel
Joy Holbrook werkt als marktonderzoeker en staat op het punt promotie te maken. Op een dag ontvangt ze een telefoontje van een familielid en haast ze zich naar haar familieleden in Crystal Falls. De tante van Joy is herstellende van een operatie en Joy zal haar een tijdje helpen. Na aankomst komt Joy opnieuw in contact met Ben, een oude vlam.

3. Road to Christmas:
Road to Christmas 2018 Hallmark
Bron foto: Hallmark Channel
Maggie Baker is woonachtig in Los Angeles en werkt als televisieproducent. Ze valt voor Danny Wise, de zoon en tevens producent van Julia Wise. Zij zendt jaarlijks een kerstspecial uit op televisie. Maggie heeft het plan Danny en zijn twee vervreemde broers opnieuw met elkaar in contact te laten komen tijdens een live-uitzending van Julia. Maar zijn de broers daar wel blij mee?

Let op! Deze trailer is een achter de schermen trailer! Er was geen andere beschikbaar.

4. It’s Christmas, Eve:
It's Christmas, Eve: Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Eve verdient haar brood door scholen te helpen met het besparen van geld. Ze gaat aan de slag op een school in haar geboortestad en komt er haar aantrekkelijke buurman Liam tegen. Hij is muziekleraar en Eve vermoedt dat zij het budget voor zijn programma moet laten inkrimpen. Ze wil dit echter voorkomen en vraagt een bekende om hulp om een inzamelingsactie te beginnen.

5. Christmas In Love:
Christmas in Love hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Ellie Hartman heeft een bakkerij in een klein stadje en maakt er kerstkoekjes. Op een dag bezoekt Nick Carlingson, een algemeen directeur uit de grote stad, de bakkerij. Hij heeft het idee de bakkerij te moderniseren en personeel te ontslaan. Ellie laat Nick echter zien dat de bakkerij het personeel nodig heeft en laat een oogje op hem vallen.

6.Christmas at Graceland:
Christmas at Graceland Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Zakenvrouw Laurel woont in Chicago. Ze reist af naar Memphis om er een deal te sluiten waarmee ze de oudste bank van de stad overneemt. In de stad loopt Laurel haar oude vlam Clay tegen het lijf. Hij is tegenwoordig muziekpromotor en gaf vroeger optredens met Laurel. Laurel probeert zich te concentreren op haar werk, maar droomt er stiekem tóch van om weer op te treden.

7.Christmas in Evergreen: Letters to Santa:
Christmas in Evergreen Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Allie is dierenarts van beroep en werkt in Evergreen. De kerstdagen naderen en ze gaat die doorbrengen bij haar vriend in Washington. Ondertussen zijn Ryan en zijn dochter Zoe onderweg naar het vliegveld om op vakantie te gaan naar Florida. Ze stoppen in Evergreen en ontmoeten er Allie. Wanneer er door een sneeuwstorm geen vliegverkeer mogelijk blijkt te zijn, neemt Allie Ryan en Zoe mee naar Evergreen.


8. Reunited at Christmas:
Reunited at Christmas Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Samantha is een schrijfster met schrijversblok. Ze is samen met haar vriend Simon op weg naar het huis van haar overleden grootmoeder om daar samen met haar familie Kerstmis te vieren. Daar ontdekt ze de ware betekenis van Kerstmis en vindt ze de aanmoediging die ze nodig in haar leven.

9. Christmas at the Palace:
Christmas At the Palace Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Katie, een voormalig professionele schaatser (Patterson), is ingehuurd door de koning van San Senova, Alexander, om zijn dochter te helpen tijdens een kerstschaats-optreden. Terwijl Katie tijd doorbrengt in het kasteel en met de koning, beginnen zij en Alex gevoelens voor elkaar te ontwikkelen en uiteindelijk verliefd te worden. Maar zullen de traditie-liefhebbende mensen van San Senova hun koning toestaan om een buitenlander tot koningin te maken?

10. PRIDE, PREJUDICE, AND MISTLETOE:
PRIDE, PREJUDICE, AND MISTLETOE Hallmark 2018

Bron foto: Hallmark Channel
Darcy heeft altijd hard gewerkt om zichzelf te bewijzen. In plaats van voor haar vader te gaan werken, is ze haar eigen bedrijf begonnen. Het is bijna Kerstmis en Darcy keert terug naar haar geboorteplaats. Ze komt er opnieuw in contact met Luke, een oude rivaal en tevens de eigenaar van een restaurant. Darcy brengt tijd door met Luke en haar familie en komt tot de ontdekking welke dingen belangrijk zijn in het leven.

Dit was het eerste deel van de Hallmark kerstfilms! De rest van de kerstfilms komen later deze week online! Houdt Christmas Place in de gaten om op de hoogte te blijven.

Geef een reactie