Hallmark kerstfilms deel 2 2018

Hallmark kerstfilms 2018 Christmas Place

Vandaag heb ik zoals beloofd deel 2 van de Hallmark kerstfilms! Morgen komt het derde en laatste deel van deze serie! Zo heb je alle Hallmark kerst films bij elkaar in een handig overzicht!

1. CHRISTMAS EVERLASTING ( Hallmark Hall Of Fame)
CHRISTMAS EVERLASTING Hallmark kerstfilms 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Lucy Toomey werkt voor het succesvolste advocatenkantoor van New York. Ze heeft al jaren hard gewerkt en zal na oud en nieuw eindelijk partner worden. Alice, de oudere zus van Lucy die speciale verzorging nodig heeft, overlijdt plotseling. Lucy keert terug naar haar ouderlijk huis in Nilson’s Bay om de begrafenis en andere zaken te regelen. Na een tijdje loopt ze haar oude vlam Peter tegen het lijf.

2.A SHOE ADDICT’S CHRISTMAS:
A SHOE ADDICT'S CHRISTMAS Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Noelle heeft een hekel aan de feestdagen en werkt in een warenhuis. Het is kerstavond en Noelle wordt per ongeluk opgesloten in het warenhuis. Noelle komt die avond in contact met een vrouw die beweert dat ze haar beschermengel is. Volgens haar kan Noelle elke keer wanneer zij een ander paar schoenen aan past op magische wijze terugkeren naar het verleden van Kerstmis.

3. MINGLE ALL THE WAY:
Mingle all the way Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Molly heeft een app bedacht waardoor mensen die druk zijn met hun baan een metgezel kunnen vinden om mee te verschijnen op belangrijke gebeurtenissen. Via de app komt ze in contact met Jeff, een man die ook druk is met zijn baan. De twee schrikken als ze tot de ontdekking komen dat ze elkaar al twee keer eerder ontmoet hebben. Deze ontmoetingen waren geen succes, maar Molly en Jeff besluiten tóch samen hun afspraken rondom de kerstdagen te bezoeken.

4. A Majestic Christmas:
A Majestic Christmas Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Architecte Nell keert tegen haar zin in terug naar haar geboortestad om een historisch pand te moderniseren. De dorpsbewoners zijn het echter niet eens met het plan, omdat ze er elk jaar met Kerstmis even bijeen komen. Nell, die het pand liever ook niet wil moderniseren, ontmoet Connor. Hij is de nieuwe eigenaar van het pand. Nell hoopt dat ze Connor van gedachten kan laten veranderen.

5. HOMEGROWN CHRISTMAS:
HOMEGROWN CHRISTMAS Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Maddie werkt als algemeen directeur, een functie waarvan zij altijd gedroomd heeft. Kerstmis nadert en Maddie wil weer wat perspectief in haar leven. Ze keert terug naar geboorteplaats en loopt er haar oude jeugdliefde Carter tegen het lijf. Al snel lopen de spanningen tussen de twee op. Maddie en Carter moeten echter met elkaar samenwerken en een kerstdans bedenken voor de lokale middelbare school.
https://www.youtube.com/watch?v=QpBaN0VtlSA

6. Welcome to Christmas:
Welcome to Christmas Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Madison Lane verdient haar brood met het ontwikkelen van vakantieverblijven. Ze krijgt de opdracht een geschikte locatie te vinden voor een skiresort. Madison denkt dat Mountain Park de juiste locatie is, maar krijgt van haar werkgever de opdracht af te reizen naar een andere locatie. Nadat haar auto het begeeft ontmoet ze Gage McBride, de lokale sheriff.

 7. ENTERTAINING CHRISTMAS:
ENTERTAINING CHRISTMAS Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Claire is schrijfster van kookboeken en is bekend van televisie. Ze gaat binnenkort met pensioen en wil dat haar dochter Kara haar opvolgster wordt. Kara, die niet kan koken en niks gemeen heeft met de dingen die haar moeder doet, ziet een video die gemaakt is door een jong meisje. Het meisje wil dat Claire haar vader voor de kerstdagen thuis verwelkomt. Kara is echter degene die deze taak toegewezen krijgt, zodat ze zichzelf kan bewijzen. Ze ontmoet Joe, de oom van het meisje.

Let op! Vanaf 15 december beschikbaar!

8. A GINGERBREAD ROMANCE:
A GINGERBREAD ROMANCE Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark channel
Taylor is een jonge vrouw die voor een architectenbureau werkt. Het is bijna Kerstmis en binnenkort zal er een wedstrijd plaatsvinden waarbij verschillende teams levensgrote huizen van gemberkoek moeten ontwerpen en bouwen. Taylor krijgt van haar werkgever de opdracht mee te doen en zal na de wedstrijd waarschijnlijk promotie maken. Wanneer de wedstrijd nadert, zegt de teamgenoot van Taylor af. In een lokale bakkerij loopt ze Adam tegen het lijf. Samen met hem neemt Taylor deel aan de wedstrijd.
Beschikbaar vanaf 16 december.

9. JINGLE AROUND THE CLOCK:
JINGLE AROUND THE CLOCK Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Kerstmis nadert en Elle Bennet komt met het idee enkele oude schoolvrienden bijeen te brengen. Haar plan wordt echter verstoord, wanneer ze voor haar werk een kerstcampagne moet bedenken, omdat ze kans maakt op promotie. Elle moet samenwerken met Max, een man die heel anders over Kerstmis denkt dan zij. Gedurende de tijd die Elle en Max met elkaar doorbrengen leren ze elkaar beter kennen.
Beschikbaar vanaf 22 december!
Trailer Jingle Around the Clock

10. CHRISTMAS MADE TO ORDER:
CHRISTMAS MADE TO ORDER Hallmark 2018
Bron foto: Hallmark Channel
Het is bijna Kerstmis en architect Steven vraagt zijn familie met de kerstdagen bij hem te komen. Hij wil zijn huis in kerstsfeer brengen en nodigt Gretchen uit dit te doen. In tegenstelling tot Steven is zij een expert op dit gebied. Zal Gretchens werk Steven en zijn familie dichterbij elkaar brengen?
Beschikbaar vanaf 23 december!
–> Trailer Christmas Made to Order

Dit was alweer deel 2 van de Hallmark kerstfilms! Helaas is er nog maar een deel beschikbaar en deze komt morgen online! De kerstfilms op Netflix én Hallmark zijn een jaarlijks terug kerend iets op Christmas Place. Zo heb je ieder jaar een handig overzicht!

Geef een reactie