2 Hallmark kerstfilms in juli!

2 Hallmark kerstfilms in juli

Eerder deze week schreef over de geruchten dat er in juli een kerstfilm van Hallmark zou worden uitgebracht. Nu is het nieuws naar buiten gekomen dat er maar liefst twee kerstfilms uitkomen in juli!
Hallmark start dus in juli met de Christmas Countdown! De eerste film komt precies over een maand uit op 7 juli. Zoals je wellicht hebt gelezen in het vorig artikel komen er dit jaar 40 nieuwe kerstfilms uit! Hallmark verwend ons goed dit jaar!

Er is nog weinig info bekend over de twee kerstfilms die uitkomen, zodra er meer informatie over de films bekend is zal dit artikel worden aangevuld, blijf dus zeker terug komen op op de hoogte te blijven dan de twee nieuwste kerstfilms!

De eerste film Christmas Camp komt volgens Hallmark op 7 juli uit genaamd: Christmas Camp
Hoewel deze film volgens IMDB van 2018 is, schijnt hij toch volgende maand uit te komen!
Om een grote promotie te krijgen, moet Hayley, een reclamebureau dat zich specialiseert in sociale media en alles wat hip is, een speelgoedbedrijf beginnen waar alles draait om traditionele kerst.
Er is helaas nog geen trailer beschikbaar, zodra deze beschikbaar komt kun je hem hier vinden!


Een week later op 13 juli komt de tweede film uit, deze kerstfilm draagt de naam: A Merry Christmas Match.

 Corey, die in de antiekwinkel van haar moeder werkt, zet een kerstsfeer op ter ere van haar overleden vader. Wanneer een man genaamd Ryder haar winkel bezoekt, vraagt ze zich af of ze de stad had moeten verlaten om haar droom te volgen om theaterregisseur te worden.
Helaas is ook van deze film nog geen trailer beschikbaar. Volgens IMDB is deze film van 2019!


Stiekem vraag ik me af of ze de film Christmas camp recyclen, gezien er bij A Merry Christmas Match wel 2019 staat. We zien het vanzelf wel, we moeten nog een maandje geduld hebben.

Wanneer er meer informatie over de eerste twee films is, zal ik dit bericht updaten, zo blijf je op de hoogte.

Geef een reactie