A perfect Christmas Hallmark movie 2016

Gisteren was het weer zover! We keken een kerstfilm. Ditmaal kozen we voor ‘A perfect Christmas’
Deze is te zien op Videoland. De film is van Hallmark en uitgekomen in 2016.

Beschrijving:
Steve en Cynthia vormen een pasgetrouwd koppel. Ze zullen hun eerste Kerstmis als getrouwd stel doorbrengen en nodigen hun families uit. Vlak voor de feestdagen wordt Steve ontslagen en ontdekt Cynthia dat ze zwanger is. Ze besluiten hun families niks te vertellen, zodat ze alsnog een leuke Kerstmis met elkaar kunnen hebben.

Eindoordeel:
Dit is echt zo’n feelgood movie. Lekker hangen op de bank en even je gedachten verzetten.
Deze film had alles wat een goede kerstfilm moet hebben. Warmte, gezelligheid, liefde en familie centraal. Desondanks is het acteerwerk oké. Het zijn geen topacteurs uiteraard maar dat is ook zeker niet nodig. Het is een hele leuke film om te zien en perfect voor de feestdagen.
Het verhaal neemt je vanaf het begin mee zodat je er helemaal in zit.

Halverwege voelt het een beetje alsof je dingen ziet aankomen en weet hoe het afloopt. Dan denk je het is weer een van die standaard kerstfilms waarbij dit en dit gebeurd. Gelukkig viel dat met deze film erg mee.
Halverwege kondigde mijn partner aan wat er volgens hem zou gaan gebeuren ‘omdat iedere kerstfilm hetzelfde is’ Daar was ik het niet mee eens en uiteindelijk kwam hij erachter dat deze film anders liep dan hij had gedacht. Het script van de film was niet super goed en aan het eind leek het wat afgeraffeld.

Ondanks dat het einde afgeraffeld leek is het toch zeker de moeite waard om A perfect Christmas te kijken als je van kerstfilms houdt of als je op zoek bent naar een film om even je gedachten te verzetten en te genieten van de film. 

Het cijfer voor deze film is wat mij betreft een 7. De film is niet slecht maar het script had beter gekund. Heb jij deze film al gezien? Wat vond je ervan?

 

Bron foto: Moviemeter.nl/ Hallmark Channel

Geef een reactie