Kerstfilms op Netflix 2019

Kerstfilms op Netflix 2019

Langzaamaan gaan we weer richting de mooiste tijd van het jaar. Nog een paar maanden en het is kerst! Bij kerst, of beter gezegd bij de december maand horen kerstfilms. Ook dit jaar verwend Netflix ons met kerstfilms. Niet alleen films er komen zelfs twee kerstseries bij!
Over de datums wanneer de films en series online komen is helaas nog niets bekend.
Wanneer dit bekend is zullen de datums in dit artikel worden verwerkt. We worden in ieder geval lekker verwend door Netflix.

A christmas Prince
Bron plaatje: Netflix Nederland

A Christmas prince: The royal baby
In 2017 maakte A Christmas prince zijn debuut op Netflix. De film werd meteen goed ontvangen.
Een journaliste werd naar het buitenland gestuurd om een artikel te maken over een prins.
Echter daar aangekomen bleek de prins op zoek naar een koningin, de twee werden verliefd.
Een vervolg kon natuurlijk niet uitblijven, dus vorig jaar verscheen: A Christmas Prince: The royal wedding. Dit jaar komt dan eindelijk het langverwachte deel 3! Zoals de titel al aangeeft komt er een royal baby!

5 December 2019

The Knight before Christmas:
Deze nieuwe film heeft een hoofdrol voor Vanessa Hudgens. ( Zij was vorig jaar ook te zien in The Princess switch) Hou je van romantische kerstfilms? Dan is The Knight before Christmas zeker iets voor jouw. In deze film draait het om een charmante Engelse ridder uit de middeleeuwen. Door een tovenaar komt hij in de moderne tijd terecht. Dat belooft veel goeds!

21 November 2019

Klaus:
Een geanimeerde kerstfilm? Yes it is! Deze is al jaren in productie maar Netflix heeft de primeur.
De film verteld het verhaal van een jonge postbode, als hij naar de Noordpool wordt gestuurd, raakt hij bevriend met een teruggetrokken speelgoedmaker. De film is geregisseerd door Despicable Me-maker Sergio Pablos, daar kunnen we dus wel iets van verwachten

15 November 2019

Home for Christmas ( Seizoen 1)
De makers van Quicksand hebben ervoor gezorgd dat Netflix ook aan de slag mag met een Scandinavische serie: Home for Christmas. De serie gaat over de eeuwige vrijgezel Johanne. Ze is helemaal klaar met alle kritiek die ze krijgt op haar relatiestatus. Ze wil er voor eens en altijd verandering inbrengen. Daarom gaat ze 24 dagen lang op zoek naar een partner met wie ze de kerst kan doorbrengen.

Helaas is er nog geen trailer of datum bekend. Zodra deze bekend zijn worden ze toegevoegd aan dit artikel.

Christmas in the wild:
Eerder werd bekend dat Netflix met nog een romantische kerstfilm kwam.
De opnames zouden hebben plaatsgevonden in Afrika, en volgens geruchten komt de film later dit jaar naar Netflix. Deze film verteld het verhaal van een vrouw die op de vooravond van een Afrikaanse safari gedumpt is door haar man. De vrouw besluit alsnog af te reizen naar Afrika en loopt daar een olifantenbeschermer tegen het lijf. De hoofdrollen zijn weggelegd voor: Rob Lowe (Code Black) en Kristin Davis (Sex and the City).

Helaas is er nog geen trailer of datum bekend. Zodra deze bekend zijn worden ze toegevoegd aan dit artikel.

Merry Happy Whatever ( Seizoen 1)
Deze serie is gebaseerd op gebeurtenissen rond Kerstmis. In het eerste seizoen gaat het over een koppige vader de het moeilijk vindt, dat zijn dochter haar nieuwe vriend mee naar huis neemt.
Zo zal er ieder seizoen wat te beleven zijn.

Helaas is er nog geen trailer of datum bekend. Zodra deze bekend zijn worden ze toegevoegd aan dit artikel.

Naar welke film of serie ben jij het meest benieuwd? Welke in dit lijstje ga jij zeker kijken?

Geef een reactie