Let it snow Kerstfilm Netflix

Let it snow Netflix

Langzaam aan gaan we weer naar de mooiste tijd van het jaar kerst! Het komt nu echt dichterbij, kerst is nog maar een paar weken van ons vandaan. Het is de perfecte tijd voor een goede kerstfilm dus. Onze gebeden werden verhoord Netflix komt met een nieuwe kerstfilm!

Morgen 8 november is het zo ver! Netflix komt met een nieuwe kerstfilm genaamd: Let it snow. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller novel van John Green, Lauren Myracle, Maureen Johnson. Het boek is zeker de moeite waard om te lezen. Het is een heerlijk boek vol romantiek, drama en natuurlijk kerst. De film is gebaseerd op het boek maar gelukkig is de film anders.

Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat Let it snow verfilmd zou worden, het boek was geweldig en het is geweldig dat ze er een film van gaan maken. Nu vraag je, je natuurlijk af waar de film over gaat.

Let it snow:
Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor de vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.

Trailer:

 

Deze film is absoluut het kijken waard, het lijkt ons een echte feel good movie met het ultieme kerstgevoel. Het boek moet je ook zeker lezen, deze is verkrijgbaar bij oa Bol.com en is perfect voor de koude winterdagen en om alvast lekker in de kerststemming te komen.

Ga jij let it snow kijken? Of ben je benieuwd naar onze mening over deze film? Blijf ChristmasPlace dan in de gaten houden want wij zullen een review uitbrengen over deze film.

Geef een reactie